Ziarul CONTROVERSE se va distribui GRATUIT în întreg judeţul Mureş!

Bine v-am regăsit, dragi cititori!

Pentru cine nu ştie, reţeaua de vânzare a presei locale care mai exista până nu demult în judeţ şi care avea mai mult de 30 de chioşcuri de ziare, cu angajaţii de rigoare, a fost pusă pe butuci în Tg Mureş, de Primăria condusă de Dorin Florea. Motivul că reţeaua lui Anghel era plină de datorii la Primărie, nu ţine, cu-atât mai mult cu cât existau nişte compensări între Primărie şi firma condusă de cunoscutul „nea Anghel, chioşcaru’“! Aşa încât, orice explicaţie din partea Primăriei a fost şi va rămâne fără valoare.
Ce a mai rămas în Tg Mureş, dintr-o vastă reţea de chioşcuri de ziare? Aproape nimic. De parcă nimeni nu mai vrea să citească. De parcă nu mai există ziare locale sau naţionale, de citit.
Conducerea ziarului nostru a adoptat o altă strategie de marketing, astfel că ziarul CONTROVERSE se va distribui gratuit. Aşa cum tot gratuit, poate fi descărcat şi de pe internet şi citit pe calculator, tabletă, telefon. Rămânem însă şi cu tipăritura, pentru că un ziar este totuşi un ziar, doar atunci când îl vezi apărând şi în formatul clasic. Nu ştiu dacă ne vom permite la nesfârşit să mai aruncăm cu banii pe fereastră, însă deocamdată, ziarul va apare şi sub formă de ziar tipărit, distribuit gratuit, conform unei strategii de marketing, în întreg oraşul.
Nu de alta dar, aflaţi în plin sezon de campanie electorală, probabil că unii şi-au făcut calculele că dacă nu vor mai exista chioşcuri de ziare, nu vor mai exista nici ziare de citit şi nimeni nu va mai băga beţe-n roate unora sau altora dintre cei cu veleităţi de politicieni hrăpăreţi. S-au înşelat, iar socotelile lor de acasă nu se vor potrivi cu cele din târg. Nu atâta vreme cât existăm şi noi!
Aşteptăm totuşi ca primarul Florea să revină la gânduri mai bune şi să-şi reamintească că odată, ne-a prezentat un centru în care existau chiocuri de ziare, frumos ornamentate şi bine amplasate, având imagini idilice de magazine de shopping-uri. Poate că n-ar strica să reia ideea, căci ideile bune îşi vor găsi întotdeauna susţinători.

Magda M.M.