În perioada 9 mai – 9 iunie 2019, în România a avut loc unul din cele mai puternice concursuri de Gaming CSGO, întreaga competiţie jucându-se ONLINE.
          Concursul Naţional de CSGO pe echipe 5 vs 5, intitulat „ULTIMATE HEADSHOT“ a fost organizat de firma AVULON PRESS INVEST SRL din Târgu-Mureş, la concurs participând 46 de echipe de jucători de CSGO, printre echipe numărându-se celebra echipă şi campioană a României, NEXUS GAMING din Bucureşti, alături de echipele profesioniste RedFear Esports, Doxa Esports, Nexus Academy şi NextPlease, care constituie „vârful de lance“ al CSGO-ului românesc.

          Spre surpriza întregii comunităţi de jucători CSGO din România, câştigătoarea concursului a fost o echipă de amatori, intitulată DESCHIDE POLIŢIA, care a bătut în finală celebra echipă NEXUS Gaming, cu scorul de 3-0, câştigând zdrobitor pe 3 hărţi de joc din cele 5, puse la dispoziţie de regulament.       

          Premiile puse la bătaie de firma organizatoare au fost cele mai mari din istoria CSGO-ului românesc; valoarea acestora depăşind suma de 3000 euro, în bani şi trofee.

          Premierea echipelor finaliste a avut loc la Târgu-Mureş, în perioada 19-20 iunie 2019, domeniul serverelor de CSGO – Avulon.ro devenind celebru pentru numărul de jucători de CSGO care, în urma desfăşurării concursului organizat, au ajuns să se joace pe serverele sale; 200.000 de playeri.

          Imaginile alăturate vorbesc despre această Premieră naţională!

          Avulon.ro a reuşit să introducă Târgu-Mureş în istoria CSGO-ului românesc şi în circuitul naţional şi internaţional al jucătorilor de CSGO!

          Felicitări firmei organizatoare şi Staff-ului de pasionaţi de gaming, care deservesc domeniul serverelor de CSGO- Avulon.ro! Mulţumim şi colaboratorilor noştri din Târgu-Mureş – conducerilor Pensiunilor Tip-Top, Casa Bavareză şi Peştişorul de Aur. Un gând bun şi lui Gabi, patronul Parcului de distracţii „PEPERMINT PARK“!

          Şi mai ales, salutările noastre de bine, căpitanului – în rezervă – Mihai Bâlc, fost membru al trupelor „Beretele Verzi“ româneşti, participante în teatrul de război din Afganistan , Irak, etc. fără care, schimbarea mause-ului de joc cu o armă reală de AIRsoft, ar fi fost o treabă dificilă oricărui jucător de CSGO! Fie el profesionist sau amator! 

          Întregul eveniment organizat cu ocazia PREMIERII echipelor câştigătoare a Concursului de CSGO pe echipe, intitulat „ULTIMATE HEADSHOT“ şi desfăşurat în Târgu-Mureş, poate fi urmărit pe INTERNET, pe pagina de Youtube a domeniului Avulon.ro, accesând link-ul… https://www.youtube.com/watch?v=B-nADSNuLFo&t=206s    

        Redacţia